lördag 12 oktober 2013

Welcome home Marre!

Igår på kvällen vankades Marres Surpise Welcome Home Party. Vid halv sju plockade vi uppMalin och så körde pappa oss till förvaltarvilla i Västankvarn var festen skulle äga rum. Vi hjälpte till att fixa några småsaker och så gjorde alla sig i ordning för överraskningen i mörkret. Vi satt alla på huk och hoppade fram med ett sjungande SURPISE!! då lamporna tändes. Han blev glatt överraskad vilket var meningen och festen kunde börja.

Det var en sedvanlig Svartåfest med drickaspel, prat och dance-off. Lyckat var det och väldigt kul hade vi. Tänk att ett halvår kan gå så snabbt.

Där var vi alla, samma gäng som en gång sov vid lägerelden i whiskyångor under en stjärnklar himmel på Örviksudden. Samma gäng som spenderade otaliga kvällar på stranden vid Scoutstugan. Samma gäng som en gång i Helsingfors efter ACS inte pratade med varandra på en hel dag efter ett missförstånd om var vi skulle äta. Samma gäng med en gansta färgstark och sammansvetsad historia. Många år senare. Fortfarande samma människor i grunden. Älskar mina Svartåbor <3

Vid tvåtiden hämtade pappa hem en bil full med glada barn, och vid tretiden sussade jag sött (och lyckades till och med vakna utan ont i huvudet).
Idag har varit ganska slött. Har varit till Agrimarket efter Biobakt, fixat boxtavlor till stallet och skall snart tvätta några Stormistäcken innan jag styr nosen mot Grundsjö. Stormisen får vara ledig idag, men det betyder inte att vi inte hittar på hyss med Sandra ;)
Ikväll då? 30-årsfest som jag är kontroversiellt inställd till (OMG!!) eller en lugn kaffe med Nina för att senare eventuellt styra mot Santa Fé? Jag kännen mig själv såpass bra så jag är rädd att det nalkas fest och efter det kanske Fé. God only knows.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar