torsdag 3 oktober 2013

Bloppis

Nu är det dags för bloppis, go' vänner! Horze-täckena sitter så dåligt på Stormis att det inte finns. Jag tycker det är synd, på andra hästar i stallet sitter dessa täcke riktigt bra, murr..
Anyway så har jag bestämmt mig för att sälja de oanvända som jag har. Priset är väldigt diskuterbart, så bjud på om ni är intresserade :)

Vi börjar med ett Horze Avalanche fleecefodrat regntäcke i strl 135. Modellen är highneck och färgen är petrol, med andra ord vackert ljusblå. Pris på detta täcke är 80€/bud, nypris 100€.


Som andra tar vi Horze PriceZ vintertäcken med 300 grams fyllning. Detta finns i två storlekar, en i 145 och en i 135. Färgen på båda är den bruna som syns på bilden. Priset för ett täcke är 50€, nypris 71€.Som tredje paret ut har vi Horze Avalanche highneck winter, ett höghalsat vintertäcke med 300 grams fyllning. Detta tcäke finn i två olika färger, ett i petrol (bilden) och ett i mörkblått, båda i strl 135 cm. Priset för ett täcke är 85€/bud, nypris 109€.Sist men inte minst har vi ett Horze Avalanche combo, alltså ett fullneck onepiece vintertäcke i strl 135 och fyllningen är 350 gram. Färgen är samma mörkblåa som på bilden. Priset är 120€/bud, nypris 159€.Alla täcken är alltså oanvända och priset som tidigare skrivet diskuterbart :) 

3 kommentarer:

  1. Det där combo täcket skulle jag tagit på fläcken om det varit svart...har ett sånt, jag betala 100€ för det å det är värt pengarna. Men vet inte nu riktit med den här färgen ? jag behöver ju det inte direkt heller men....vad är ditt sista pris?

    SvaraRadera
  2. Det där combo täcket skulle jag tagit på fläcken om det varit svart...har ett sånt, jag betala 100€ för det å det är värt pengarna. Men vet inte nu riktit med den här färgen ? jag behöver ju det inte direkt heller men....vad är ditt sista pris?

    SvaraRadera
  3. Ojj nej, det blev sålt på dagen :/ men om köpet av någon anledning inte blir av tar jag kontakt med dig, priset blev 95 :)

    SvaraRadera