onsdag 16 oktober 2013

Trough the gates of Hell - As we make our way to Heaven

Jag tror att det ligger någon innebörd i rubriken. Trough the gates of Hell as we make our way to Heaven. Var stark länge, orka igenom alla motgångar så kommer allt att lösa sig, på ett sätt eller ett annat. Skål och hatten av för kloka visdomsord.

Ikväll har jag rännt runt på världen. Träffade Ida vilket jag inte gjort på väldigt länge. Vi åt gott och pratade ut våra hjärtan och skildes åt, igen med lite lättare axlar.
Stack efter det upp till Nina och Anton på en kaffe och lite soffhäng och då jag kom till Svartå tog jag ännu lite frisk luft i baksätet på en gammal hederlig Volvo tillsammans med Tessi och Jessy.
Väl hemma har jag tvättat benlindor och packat min väska, klockan ringer imorgon redan ohyggliga klockan 7.00, huu!

På morgonen är det som sagt HIHS som gäller för hela slanten tillsammans med Sandra. Vi kommer att se Amateur Tour och så ponnyklassen och unghästklassen. Dessa klasser kollade vi även ifjol, helt klart de mest intressanta och sevärda enligt mig :)
Expot är jag också lite småintresserad av. Behöver verkligen inte något nytt, men några saker kommer jag hålla ögonen uppe för. Ett nytt pannband till dressyrtränset. Det jag har är bland de vackraste jag sett, men sorligt nog lite för långt så det vill åka ner i ögonen på min skönhet. Kommer också se om jag skulle råka hitta förmånliga dressyrskydd (stressit att linda ben ju!) och så skulle jag vilja hitta nya mineraler.
Enligt mig är Mineral Plus de bästa som finns, men jag är emot att mata mycket kraftfoder och de mineralerna är ju i pelletform och avstår därför. Är också lite nyfiken på Eggersmann's Mineral Bricks, men de tror jag att jag kommer prova till sommaren och betesperioden. I-landsproblem, gott folk..

Nu skall jag kolla några avsnitt Keeping up appearances (världens bästa serie, brittisk humor på sin topp!) och sedan dejta John Blund för att orka stiga upp före tuppen imorgon. God natt alla söta :)

2 kommentarer:

  1. jag lovar att varken du el stormis blir besvikna på mineral bricksen! det är lätt att ge och jag har inte träffat på en häst som INTE skulle äta dom.

    SvaraRadera
  2. Okej tack, jag tror också att de är bra :)

    SvaraRadera