söndag 2 februari 2014

Lovely sunday och bildbomb

Oj vilken bra dag det har varit :)

Åkte till stallet vid lunchtid och så fick Stormisen sig en dressyrlektion med Sandra. Han var stel till vänster, men det är inget som jag tar så hårt på, han blev avslappnad mot slutet så ingen värre katastrof. De tränade lite lösgörande övningar, lite samling, övergångar och oppnör och slutor. Som avslutande övning travade Sandra honom på långa tygar, och då slappnade han fint av. Trött och svettig blev han efter passet, så han fick gå in med sitt höghalsade fleecetäcke och mysa i värmen.

Snälla Sandra har också fixat så jag skall ta ridlektioner i Lillhammar, stallet i Ingå var vi hjälpt till ibland. Oj vad glad jag blev då jag hörde det, att en sista gång på allvar sparka mig själv där bak och verkligen börja från ett rent bord. Göra om, göra rätt. Underbart!

Då Stormis var riden åt vi sen lunch med Sandra i Knäppen innan vi handlade och skötte andra små ärenden. Väl hemma tillbaka åkte vi till Australien en stund innan Sofia kom på kaffe.
Med en kopp värmande i magen tassade vi ut för kvällsfodring och så hjälpte vi Janne att fixa lite på en smådemolerad boxvägg.

Nu skall jag styra ner mot bruke för att umgås med Tessi och Jessy. En fullspäckad dag, men det är så jag vill att det skall vara, wonderful!
Nu skall ni få er en ordentlig bildbomb, det har inte funnits ridbilder på denna blogg på alltför länge, så enjoy :)
Dagen outfit

Schabrak: Eskadron
Lindor: Eskadron
Skydd: Eskadron
Träns: Claridge House
Pannband: Paarden Bijoux
Sadel: Wintec


2 kommentarer:

  1. Underbara bilder... längtar efter ett riktigt hårt dressyrpass... åh...

    SvaraRadera
  2. Ojj tack :) Synd bara så blir det så ofta dåliga telefonbilder, borde aktivera mig med att knäppa ordentliga bilder :)

    SvaraRadera