fredag 20 september 2013

Ridning, Panthera och shisha

Stormisen fick jobba med ett skrittpass igår. Riktigt i början var han en liten klant som aaaldrig sett en plog tidigare, men efter den lilla insidenten gick det faktist riktigt bra. Han ömmade inte, lyssnade bra och blev mjuk och följsam mot slutet :)
Ryggen är också mycket bättre nu, lite reagerade han så jag smorde in lite arnikagel på vid korset innan han fick täcket på och tillbaka i hagen.
Efter ridningen var det tacos som gällde, mmm, supergott :)

Efter stallet var det dags för ett väldigt efterlängtat marthamöte med finisarna Tessi och Jessy. Vi laddade upp på terassen hemma hos Tessi med filtar, energidryck (fy!) och Shisha med smak av citron och persika. I bakgrunden spelade klassiker av Panthera. Vilket perfekt scenario. Svartå, goda vänner och småmysig höststämning.
Vi pratade om allt och ingenting. Långa perioder satt vi bara tysta, men det är väl det som bevisar på riktigt goda vänner. Att kunna sitta tysta, ingen behöver säga någonting men man vet ändå var man har varandra. Ett slags stum gemenskap? Nu blev det djupt, men ni förstår vad jag menar.

Det drog ut på tiden vilket det alltid brukar göra, men det var skönt att bara vara. Får se vad vi hittar på för kul idag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar