torsdag 12 september 2013

Lite bättre ben och skinkpaj

Vilket skumt väder det varit idag, total dimma, skyfall och solsken. Det regnade småspik i Virkby hela eftermiddagen, men då jag körde över Svartågränsen sken solen och vägen var torr. Respect.

Åkte till stallet och tog upp ponnyn. Vi bestämde med Sandra att låta honom vila idag, så ser vi hur det är imorgon. Benet var nog bättre men onödigt att riskera något. Borstade av honom (han var en riktig smutsgris), lät honom stå med BoT på frambenet en stund och lade sedan ett nytt lager cold clay innan odjuren fick sin kvällsmat.

Efter detta åkte vi med Sandra till ett stall i Täkter var Sandra brukar hjälpa till ibland. Där tog vi in hästarna och kvällsfodrade dem. Vi var övereffektiva som vanligt och vips så var vi klara ;)
Vi stannade till vid 51'an och tankade lite koffein innan vi körde hem tillbaka till Fagerdal.

Kom just hem och har bjudit Malin ner till Råbacka på kaffe. Bestämde mig för att fixa ihop en skink-ananaspaj kvällen till ära. Då pajen var i ugnen råkade jag kasta ett öga på pajdegsförpackningen. Piirakkataikina makeaan leivontaan. Oh my God, varför lyckas jag alltid? Nåja, kanske det blir ätbart.. Facepalming myself..with a chair!

Imorgon skall vi se om Stormisen är lite bättre och om vi tar ett litet ridpass. Puss tills det :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar