tisdag 12 november 2013

It's raining cats and dogs!

Fast det har väl ingen lyckats missa.. Kunde vädret inte hållas som igår sisådär tre veckor framåt? Nej nej, helt omöjligt -.- Detta eviga regn ocg eviga gyttjekalas börjar verkligen gå på mina nerver. Fast det lär ju inte bli bättre av att jag sitter här och gnäller..

Det var skola som gällde idag, fyra timmar i datasalen med wakka-programet, ett bokföringsprogram för jordbruk. Ganska så logiskt och enkelt, men ack så tråkigt.
Efter skolan fräste jag iväg mot stallet i det mysiga vädret. Då jag anlände hade Sandra nyss tagit in fem små vind- och regnpinade hästar och de mumsade nöjt på hö i sina varma och framförallt torra boxar.
Vi skippade alla planer på att motionera hästar, så vi kokade kaffe och bänkade oss i soffan framför..*trumvirvel* McLeod's Daughters! Det är verkligen en bra och beroendeframkallande serie, om ni inte sett den så råder jag er att kolla in den :)

Några avsnitt senare släpade vi ut oss för att ge hö och klä innetäcken på våra juveler. Stormisen var en riktig liten mysgris idag, stoppade huvudet i famnen och suckade. Älskade lilla ponny <3
Vi fyllde hönät och -påsar till kvällen innan jag började söka hem mig.

Imorgon är det skola direkt på morgonen och efter det stallet. Senare på kvällen blir det att besöka Kårkens 100-klubb (drick 100 shottar öl på 100 minuter - låter väl inte så hemskt men det är döden) med Lotta och heja på våra klasskamrater. På Torsdag är jag ledig och nu skall vi försöka komma iväg till manegen för lite hoppning och på kvällen tjejkväll hos bästaste Malin. Hon hade födelsedag igår (grattis!) så vi skall fixa köttfärslimpa fylld med mozzarella och paprika med potatismos och grönpepparsås, mums! Hon skall också få sin födelsedagspresent, hoppas hon blir glad ^^

Nej nu, nu skall jag aktivera mig och putsa utrustning, packa in ett täcke jag sålt och kanske fixa lite på en julklapp. Jag har verkligen flow med tecknandet nu, bara mina nya blenders som jag beställt skulle behaga komma!2 kommentarer:

  1. ser framemot torsdag med gott sällskap samt mat!:) och oj så spännande om det nalkas present:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad vore en riktig födelsedag utan en liten present ;)

      Radera