tisdag 26 november 2013

Communication, people. Communication..

Ååååh vad jag blev irriterad imorse. Vi hade svinkurs, lektionerna började 8.30 som vanligt och den tiden satt pigga elever i klassrummet med sina datorer framplockade. En halvtimme senare ringde vi upp vår lärare, som var sjuk och hade glömt bort att vi hade lektioner idag och därför inte meddelat oss. Förbaskade kommunikationsbrist!
Nåja, vi fixade en inlämningsuppgift inom bokföring med Wakka-programmet klart, skulle annars gjort denna uppgift på fredagseftermiddagen efter skolan, men nu betyder ju det att fredagskvällen är ledig mycket tidigare, tjohejj!

Var hemma 13-tiden, så har lite slappat och tecknat lite. Är nu igång med ett porträtt av tre kor (Highland Cattle, Jersey och Ayrshire) och det är inte så hiskeligt enkelt att teckna kor. Kossor är de varelser som enligt mig har bland de vackraste ögonen, så det är en liten utmaning att återspegla dessa i sin fulla glans.

Stormisen har fått vara ledig idag, så jag har inte besökt stallet idag. Om en stund skall jag träffa Malin för kaffe och promenad, kul!
Imorgon är det skola på morgonen, sedan stallet och kanske en träff med Tessi och Jessy senare :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar