tisdag 16 juli 2013

Impregnering

Det blev inget stall idag, men Sandra lovade vara så snäll och tömköra ponnyn, underbart!

Det var verkligen konstigt att vara så tidigt hemma, jag är van att vara hemma tidiast 20-20.30, och idag var jag hemma redan 17.15. Detta har resulterat i att jag fått en massa grejer gjort. Jag har bykt, diskat och ordnat bland med mina kläder.

Jag har också impregnerat Stormis "gamla" regntäcke, ni minns det som inte höll vatten. Jag hoppas att Eclipses impregneringsmedel fungerar, har ni någon erfarenhet av detta? Har även hört att båtfirmor säljer något slags medel som används till presenningar och dylikt för att hålla båtar torra, och det lär skall vara dundermedel för hästtäcken. Nåja, hoppas mitt inpregneringsmedel också fungerar :)
Jag har också hunnit smörja in min gamla hopp/ponnysadel och sadelgjorden och även ordnat upp alla hästgrejer som jag har hemma. Mitt rum börjar mer och mer se ut som en sadelkammare, men jag trivs så bra :)
Imorgonär jag ledig, då skall jag och Mr T åka till Kimito (av alla ställen) och träffa min svärmor och Mr T'. morbror. Jag har aldrig träffat honom och hans familj, de flyttade förra hösten till Finland från USA, New York, var han bott de senaste 30 åren. En lite pirrig dag alltså :)
Hoppas att vi hinner till stallet på kvällen :)

4 kommentarer:

  1. När tänker du bötja rida stormis själv? När de e ju sandra som hela tiden får motionera honom...? / Mimmi (:

    SvaraRadera
  2. Snälla Sandra tränar honom så att han äntligen skall bli tränad rätt. Hon tränar också mig då jag aldrig tidigare varit intresserad av annat än typ skogsridning. I början av träningen, typ februari/april, ville jag inte rida honom själv då jag tyckte det var en kritisk del av träningen och inget fick gå fel. Sen började jag rida honom mer och mer, men min rygg blev dålig för en tid sedan vilket satte stop för det. Är dock på bättringsvägen så hoppeligen blir det i slutet av veckan redan. Jisses vad långt det blev men hoppas det förklarar min mening :)

    SvaraRadera
  3. Sandra är så duktig! Stormis har blivit super fin :)

    SvaraRadera