torsdag 25 juli 2013

Sjukling, SHW och Kardaanikunkku

Blev sjuk natten mellan tisdag och onsdag, blääh. Sandra behövde dock hjälp då Pale hoppade i Sea Horse Week på onsdag så jag åkte med. Mådde pyton då jag var hemma, och idag har jag varit titalt urvattnad.

Åkte på eftermiddagen till stallet och vi longerade Stormis. Han fick gå lite cavaletti, vilka var livsfarliga, och sedan fick han hoppa några skutt. Han gillar nog att hoppa. Även om han inte har tekniken ännu så har han viljan, det är ju huvudsaken :) Fick några bilder men får inte in dem på datan nu. Lovar att lägga upp dem på måndag!

Anlände nyss till Häggbacka, imorgon åker vi till Honkajoki, österbotten. En av Finlands största tävlingar inom jokkis, Kardaanikunkku, går av stapeln i helgen och Mr T skall köra i välierät och hoppeligen finalen på söndag. Uttagningarna till välierät körs på lördag, men Mr T körde i finalen ifjol vilket automatiskt kvalade honom direkt till söndagen i år. Han har en ganska skarp bil i år, så det skall bli riktigt spännande :) Önska oss lycka till :)

Stormis har fått ha lite semesterdagar nu, men nästa vecka börjar vi träna till tusen igen ♡


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar