torsdag 18 juli 2013

Finåk

Det känns som om det hänt massor i stallet idag, ridning, lastningsövningar och körning, och allt på tio minuter. Typ. Nja, inte riktigt, men tiden flög iväg.

Stormis blev körd idag. Det har varit ganska blåsigt idag och hästarna verkade lite småfjantiga, även Stormis. Han vinglade lite från sida till sida medan vi selade honom, och det fortsatte då vi började köra. I början hade han också lite problem med vad som var framåt och vad somvar bakåt och om han skulle röra sig eller inte, men då vi kom iväg blev det bättre. Han var lite stirrig idag och orka till och med skygga lite, men bara kul att se att han har lite fart ibland.
Vi körde ingen lång länk, utan svängde uppe vid roskisarna och körde hem tillbaka.

Hovslagaren var till stallet igår, men han hade inte tid (!?) att fixa Stormisen hovar, perfekt. Nåja, vi tänker ta det som projekt att riva skorna av honom och verka honom, det är ju inte heller helt fel att lära sig.

Imorgon blir det ridning. Min rygg är inte bra, men verkar inte bli bättre heller och orkar inte vänta nu längre :)2 kommentarer:

  1. va roligt när du kan både köra och rida din häst. Skulle jag med villa göra med mina! :) jag har bara lite "fel" sorts hästar till körning :)

    SvaraRadera