onsdag 9 april 2014

09042014

Hej på er!

Bedrövligt egentligen hur man hele tiden skall klaga på vädret, men gudars vad det blåser idag! Fast annars är det ju vackert :)
Igår fick jag examensarbetet tillbaka från språkgranskningen och har nu ändrat de grejer som granskaren påpekat. Som det ser ut nu är det tre bilder kvar (redan fotade, skall bara flyttas in i arbetet från en kamera) och så är hela arbetet klart. Finito. Halleluja!

Nu skall jag hoppa i duschen och sedan styra till stallet. Skall försöka hinna städa lite innan Sandra kommer hem och sås kall jag ta ut Stormisen på en promenad. Då han blev vaccinerad igår får han ju inte bli svettig nu på några dagar, men en liten promenad i skogen skadar ju inte.
Senare ikväll skall jag packa min dator och dra ner till Majava så fixar vi playlisten till lördagens fest och slipar det sista på festen. Det börjar gå nära nu, iiiiik :D

Ha en fin dag alla! :)


2 kommentarer:

  1. Vår kommunikation i stallet skulle kunna skärpas just med tanke på veterinärbesök så att int vi alla i tur o ordning måste betala tex. kilometerersättning var för sej utan vi skulle kunna försöka få vaccinationerna gjorda tillika :) spelar ju ingen roll fast det blir + - en månad eller hur :)

    SvaraRadera
  2. Nå Stormis' vaccination skulle ha gått ut om jag inte tagit ut henne exakt nu, såg det på söndagen och fick lite brådis. Men ni kan säkert ta tillsammans med Sandra då hon vaccinerar sina? Det hade ag också gärna gjort :)

    SvaraRadera