tisdag 19 mars 2013

Paarden Bijoux

Min beställning från holländska Paarden Bijoux kom igår. Jag borde egentligen inte lägga upp detta inlägg idag då det som kom var lite som en överraskning till Sandra, men nu kan jag inte hålla mig längre.

Jag läste på DM's blogg om firman, och fick se bilder på deras fina produkter som Linn beställt så jag tänkte att det var värt ett försök. Paarden Bijoux lagar träns, grimmor, boots, pannband och hundhalsband med bling-stenar. Man får själv "designa" hurdana stenar eller pärlor och vilken färg man vill ha på sin produkt, så jag beställde hem två pannband. Det ena pannbandet är till Stormis och det andra till Pale.

Jag råkar veta att Sandra sökt efter ett pannaband med röda stenar till Pale, så jag fixade ett som tack för all den hjälp jag får med Stormis. Hon hjälper så mycket med honom, jag skulle aldrig fått honom ens dit han har kommit under den månad han bott hos henne, och han kommer gå så mycket längre, så ett litet pannband kanske inte är så mycket, men det är tanken som räknas :)

Pannbanden är verkligen en fröjd för de ögon som gillar bling, och de glittrar så mycket mera i verkligheten, riktiga skatpannband :D
1 kommentar:

  1. NEEEJ=) va ha du nu köpt,int ska du gå o köpa någo dyra saker =P Men TACK<3

    SvaraRadera