torsdag 7 mars 2013

Gårdagen

Jag var hemma så sent igår, så tyvärr hade jag varken tiden eller lusten att blogga. Ett kompencerande inlägg kommer nu istället.

Dagen började inte så hiskeligt bra då vår bil smällde samma säkring fyra gånger då vi backade ut den ur parkeringen, great -.- Sandra var så himla snäll så hon kom och hämtade mig så att vi kunde åka till Ingå.
Där red jag lektion med Pale i lina. Vi övade på korrekt sits och balans- och tänjningsövningar. Jag kan stolt säga att jag är bra mycket mjukare och spänstigare nu än då jag började rida honom, jeijj :)
Efter ridningen fixade vi stallet i vanlig ordning som vi brukar, och styrde sedan näsan mot Grundsjö och Stormisen.

Stormis var på bra humör och väntade på oss vid porten med spetsade öron, sötisen. Vi sadlade och gjorde honom klar ute då det var så himla fint väder. Ridningen gick helt bra. Han hade en mycket bättre trav igår än tidigare. Tidigare har han haft ganska svårt att hitta en rytm i traven och den har varit lite studsig, men igår var den mycket bättre. Sandra red igenom alla tre gångarter, men övade som sagt mest trav.

Förutom ridandet fixade vi också stallet som vanligt.

Efter stallet skjutsade Sandra mig hem till mamma och pappa och söka bil, och sedan hämtade jag upp Mr. T i Ekenäs och sedan bar det av mot Salo efter en ny bränslepump. Ut och äta hann vi också :)

4 kommentarer:

  1. Hej! Alltså har Sandra flera stall när du skriver att ni först var i ett stall och for sedan till ett annat stall där stormis e? :)

    SvaraRadera
  2. Nej, hon har bara ett stall, där som Stormis bor. Det andra stallet, i Ingå, är ett privatstall med manege var Sandras tävlingshäst Pale bor om vintrarna :)

    SvaraRadera
  3. Aha...okej :)

    SvaraRadera