torsdag 7 mars 2013

40's Pin Up

För tillfället lider jag av århundradets skaparglädje, och om min rygg bara höll skulle jag kunna sitta all extra tid och teckna.

Denna gång blev det en pinup i fyrtiotalsstil. Personligen tycker jag att 40's pinups är bland det vackratse som finns. Helt otroligt feminint, vackert och..ja, kvinnligt helt enkelt.

Dock konstaterade jag att människoansikten är olidligt svårt att rita och att få att se någorlunda trovärdiga ut.. Nåja, träning ger..mera träning.. Eller hur det nu var.. ;)5 kommentarer:

 1. Du får nog designa min tatuering sen när ja ska fixa en (: när du ritar så bra....=)

  SvaraRadera
 2. oj vad fint du kan rita! herregud va duktit! hittade din blogg via Idas sida. Ritar du djur åxå? skulle gärna betala dig om du kunde rita av mina hästar och min katt :)

  SvaraRadera
 3. Oj tack :D Jo jag ritar djur, på min fb-siad finns en mapp som heter "art n' stuff", där finns några bilder om du är intresserad. Skicka gärna bilder till mej (alexandra.kalenius@novia.fi), jag ritar gärna :)

  SvaraRadera
 4. ok skall gå och kolla fb sidan, sen skall jag rota igenom mina bilder och sen skickar jag åt dig så får du se va du tycker. Jag har en hel MASSA bilder så det kan ta en tid men jag återkommer!

  SvaraRadera