onsdag 21 augusti 2013

Shopping, dressyr och en touch av Good old times

Åkte till Grundsjö på morgonen, mötte upp med Sandra och Nina och styrde nosen mot Lojo, shopping och lite välförtjänt time out. Planen var att hitta en klänning till festen, men alla fina klänningar hade dött massdöd och lämnat skumma trasor efter sig.

Hittade dock några tröjor, ett par jeans och tre toppar till ett bra pris. Agerade också landsförrädare och besökte K-maatalous. Där inhandlade jag nya ridhanskar (Roeckl for life!), en täckesjord och fräscha orangea lindor från LamiCell. Stormis kommer nog att se fräsig ut i orange kläder, vänta bara!

Då vi kom hem blev Stormis motionerad och efter det drack vi kaffe och pratade strunt ute i solen. Ojj vad jag saknat allt här hemma, alla kompisar och hur mycket vi umgicks innan jag började skolan. Det var verkligen en fin dag idag, och hoppas att det kommer flere likadana.

Stormis ja. Sandra red dressyr på vallen idag för första gången sedan han blev sjuk. Vi skulle ju åka till planen men det blev ändrade planer, men tid till det kommer en annan dag.
Ibörjan var han lite okoncentrerad och stressade fram, men i mitten av passet gick det riktigt bra och han jobbade fint i traven. Galoppen var lite svag, och han började stressa där. Men det är bara att ta det lugnt och göra allt i hans takt och på hans villkor, vi har ju inte brottom någonstans. Det går inte, och jag vill inte, stressa fram och kräva något av en häst som han inte är klar för.

Vi har också fixat klart en ny beteshage åt Stormisen och kompis som de får gå i på dagarna och motionerat hästen som Sandra har på träning.

Imorgon efter jobbet rider vi ut på en lugn terrängtur, ha det bra tills dess alla söta.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar