fredag 23 augusti 2013

Lekfull löslongering

Sitter ensam hemma nu och det är verkligen inte hälsosamt. Allt sköljer över en och jag skulle bara vilja gå och gömma mig någonstans långt borta vart inget kan komma ikapp mig. Det är en otrolig kamp bara att försöka hålla tårarna borta.. Herregud..

Anyway så lörlongerade vi och lekte med Stormisen idag vilket han tyckte var superkul. Han fräste på ibörjan, men just då jag skulle börja filma, ja då blev han trött. Typiskt.
Han visade inga tendenser till orenhet vilket är skönt.

Åkte också ut en sväng med Barbie tillsammans med Sandra och Hanna red Pale. Vilken vacker kväll det varit, men riktigt kylig. Hösten börjar vara här, hur mycket jag än skulle vilja tro att det inte är så. Men det är mycket som jag inte vill tro på för tillfället, det är väl bara att bli van.

Satan.

3 kommentarer:

  1. Vad är det som har hänt riktigt? :/

    SvaraRadera
  2. Jo fy de börjar bli riktigt kallt :( Varför ska sommaren gå så fort!? Snart står vi i -25 och skuffar höbalar igen, haha :))

    SvaraRadera
  3. Voi båå :( Men nu har du varit stark så länge! Tror att det bara är bra om du låter tårarna rulla! Känner du dig ensam så skall du slå en signal! Btw fina bilder på Stormis :)

    SvaraRadera