torsdag 29 augusti 2013

Back on track

Nåja, I'm back! Whoop whoop! Eller något ditåt..

På måndag red vi ut en sväng med Sandra, hon på Pale och jag på Stormisen. Stormisen var superfin och vi tränade både galopp och arbetstrav. Älgflugor fanns det också massor av, hu!
Men ridturen var verkligen givande, och jag upptäckte till och med att jag inte är värdelös med att sitta ner i traven, så är lite stolt där. Han fattade också galopp genast vi skänkel vilket inte heller är värdelöst.
På kvällen besökte jag Malin.

På tisdag red Sandra en skrittlektion med honom vilken gick verkligen bra. Han var lite seg i början, men efter det släppte han och gick i den vackraste och mest korrekta skritt som han någonsin gjort. Så verkligen glad och stolt där också.
På kvällen var Tessi och Jessy på ett trevligt besök.

I går var det meningen att typ alla hästar skulle ut på länk och jag och Sandra skulle köra Stormis, men det drog ut på tiden så jag hann inte med, med översnälla Sandra red ut med honom istället. Ritten hade gått bra och han hade tillochmed skrittat på i någorlunda takt.
Jag hade bestämt date med Malin, så vi gick på promenad och chillade sedan på terassen och pratade massor med strunt och planerade intressanta grejer. Can't wait! ;)

Idag gick vi tillsammans med Sandra, Krista och Nina på svampjakt inför pajer som skall bakas imorgon. Svampsaldo? EN kantarell. Hehhe. Detta slutade med en champinjonjakt i S-market, vilken bar mera frukt.

Imorgon efter jobbet skall vi baka pajerna och typ laga allt som kan lagas och på lördag? Då jävlar smäller det!

1 kommentar:

  1. Toffe har varit aktiv med att plocka svamp.. Jag rider före och berättar var det finns.. ;) /Ida

    SvaraRadera