söndag 25 maj 2014

Sunny Sunday

Hej alla!
Här har det varit full rulle sedan 07 på morgonen. Kakan har dekorerats och levererats, diskmaskinen har jobbat som ett litet jehu och jag har jobbat som bara den för att täcka in mina illröda armar med bronzer. Vid 10 träffade jag Hanna vid Svartå slott i bruket för en fotoshoot. Temat var tack-kort till examensfesten och allmänt somriga bilder. Nu väntar jag med spänning på resultatet :)

Mina sönderbrända delar har hämtat sig en aning, jag har varit aktiv med både kallduschar, kokosolja och after-sun. Det gick även att sova utan problem, det var jag lite orolig över igår. Jag hoppas dock verkligen att jag snart börjar ta åt mig av mina ständiga solbrännor. Jag har bränt mig nästan alla år sedan jag var 15. JAg känner verkligen till alla risker och sedan mamma drabbades av melanomet i höstas kan man verkligen inte vara för försiktig. Dock känns detta nu bättre än vad det brukar, så jag hoppas att jag inte ruggar bort all hud..

Fotoshooten i slottsparken var en trevlig upplevelse med bra sällskap och underbar natur. Det är ju alltid häpnadsväckande vackert i parken, och då allt andas om kommande sommar och hemliga löften, ja då är det bara underbart. Parken bjuder också på så många fina bakgrunder och väldigt bra material för lite mer romantiska bilder.
Jag var klädd i min fina examensklänning från Desigual, älskar verkligen mönstret och allt, men hittade ett litet minus. Klänning är i bomull vilket leder till att den töjer ganska mycket och kan med tiden tappa formen. Sådant får man väl bara leva med och glädjas åt den fina klänningen så länge :)

Annars då? Idag har jag kvällstur, jag har massor med både kvällsturer och helger nu, så länge kvällsturerna håller sig till söndagarna är det inget mig emot :)
Efter jobbet tror jag att jag söker mig upp till Anton och Nina för att se finalmatchen i ishockey mellan Finland och Ryssland. Utan att svika mitt fosterland måste jag säga att jag nog inte väntat att vi skulle gå till final :)
Om vi verkligen skulle råka vinna så vet man inte vad som kommer nästa, kanske man hittar och sjungandes på en terrass någonstans? Allt är möjligt, jag har ju ledigt imorgon ;)

Ni skall ha en fin söndag alla!


2 kommentarer:

  1. Din klänning var helt superfin! Jättekiva att nån vågar sig på någo annat än de där vita spetsklänningen som ALLA går ut skolan med :) Och ikväll får du alla bilder :) Blev så fullspäckad kväll med hästflytten igår :) Som btw gick awsome!! (Y)

    SvaraRadera
  2. Ojj tack, älskar den och tycker den är så "jag" :) Vad kiva att flytten gick bra! :)

    SvaraRadera