måndag 29 april 2013

Edinburgh

Hälsningar från ett soligt (wtf..?) Edinburgh. Helt otroligt vacker stad, otrolig känsla och väldigt trevliga människor. Det fins massor med saker att se och göra, men lägger in et hastigt inlägg.

Igår vandrade vi runt på stan och så besökte vi The Edinburgh whisky experience och deras 90 minuter långa platinum tour. Som ni kanske vet är Mr. T frälst på skotsk single malt, och jag följde med med ett brinnande i tresse. Vi fick åka en barrel-ride i whiskytunnor genom en bana som visar processen hur whisky görs, och så gick vi igenom skotlands fem olika whiskykategorier. Vi provsmakade tre olika, och fick se en otrolig (seeing is believing, tro mig) samling med oöppnade whiskyflaskor. 3400 stycken. Alla olika, samlade av samma man. Världens största whiskysamling, wow.

Nu sitter vi på ett mysigt cafe var vi just ätit full country breakfast, inkluderar haggis. Faktiskt gott :) Nu skall vi vandra på stan och besöka Edinburgh castle och senare Edinburgh Dungeon. En resa som går igenon skotlands blodigaste historia. Vvad v7 till skall göra får tiden visa.

Imorgon åker vi på en endagsresa upp till högländerna (iiiiik ) och Loch Ness som huvuddestination. Hallå dream come true. Återkommer :)

3 kommentarer:

 1. aaah.. E sååå avundsjuk!! Här sitter vi i leran me fortafarande "halt" häst.. Fota myki sen =)

  SvaraRadera
 2. Du kom väl ihåg kameran? ;)
  resväskan levererades fö sent =/ ;)

  SvaraRadera
 3. Hej Sandra(: Har ny bloggadress om du ännu vill följa(: http://karoslifestyleeh.blogspot.fi

  SvaraRadera