onsdag 24 april 2013

Dagens ridning

Stormisen blev riden idag, mest gymnastikövningar och övergångar. Han var lugn som en kossa idag igen, snacka om humörväxling från igår. Jag konstaterade också att gråblått verkligen inte är hans färg, även om mörkblått är ganska fint på honom. Alla kan ju inte passa i allt.

Själva ridningen var aningen trög i början, men gick bättre mot slutet. Han rör sig nog så mycket bättre nu då han har musklerna i skick, skönt att kunna fixa grejer utan större problem. Enda problemet nu är att han lite vill börja skaka på huvudet då han inte riktigt förstår vad han skall göra, och han får också väldigt brottom då han inte förstår, som om han försökte lösa allt med att stänga ögonen och gasa på, haha. Kanske lite "stress"känslighet, men vi tror nog att det går över bara han kommer in i denna nya värld med skänkelvikningar (som har börja gå helt bra i höger varv), framdelsvändningar och andra skumma saker. För övrigt går högervarv bra nu, han arbetar fint i eftergift största delen av passet och böjer bra. Vänster är lite svårare, men alla har ju svaga sidor. Med tiden och övning, övning och övning blir det nog bra. Och vi har ju inget annat än tid :)

Jag skulle knäppa bilder idag från ridpasset, men tar inte batteriet i kameran slut då jag hunnit knäppa typ tre bilder? Japp.

4 kommentarer:

 1. nej jessus, blev ju i dom bästa sekunderna han gick emot me=)

  SvaraRadera
 2. Japp, han är så emotgående ;)

  SvaraRadera
 3. jag tycker den första bilden ser ju riktit bra ut!

  SvaraRadera
 4. Tack Heidi :) Kanske Sandra som är lite för självkritisk? ;)

  SvaraRadera