tisdag 26 februari 2013

Longering

Idag var det longerings-time :)

Elvatiden började jag röra mig mot stallet i förmiddags. Sandra var och skötte ett stall i Täkter vart hon brukar hjälp till ibland, så jag mockade boxarna. Jag hade precis mockat allt och skulle köra in mera torv då Sandra kom hem, så vi skötte resten tillsammans. Så mycket roligare att inte jobba ensam :)

Gårdagens fjantande i hagen var som bortblåst idag, det var nog bara någon liten ryck som han hade. Idag kom han snällt till porten med spetsade öron, wiih! Vi fixade honom klar, nu har han påriktigt börjat fälla vinterpäls, tjohoo! Älskade vår!
Anyway så bortstade vi honom, och klädde på honom hoppsadeln, det svarta tränset utan tyglar och chambonen. Idag viftade han inte alls på huvudet på nackstycket drogs över öronen. Vad roligt :)

Longeringen idag gick något bättre än förra gången vi longerade honom (läs 100 % bättre) och han förstod vad han bads att göra. På slutet gick han stundtals i form, det tar sig, det tar sig :)

Imorgon är det dressyr som står på schemat, och på torsdagen likaså. På torsdagen skall jag också få en efterlängtad dressyrlektion med Sindi om allt går som planerat. Oj du lilla yrväder, vad kul vi skall ha!


Lugnare än en kossa2 kommentarer:

  1. Nej jessus, måddes du fota mej =)hahhaa! man har så jääkla snygga kläder på sej=)

    SvaraRadera
  2. Nånå, se on ihan hyvä :) Ni matchar ju varandra, grått med grått ;D

    SvaraRadera