måndag 25 november 2013

Gnistrande måndag

Oj vilket underbart väder vi blivit bjudna på idag! Man blir varm i själen och så lycklig då solen skiner från en klarblå himmel och allting gnistrar, love it :)

Anlände till Fagerdal på förmiddagen och vi tog tag i stalljobbet direkt. Stormis har varit en liten gris i boxen inatt och trampat in sitt hö, nåja, duger det inte att äta kan herren vara utan, life is cruel.. Vi mockade allt klart, fixade vattnet, fyllde hönät och -säckar och blandade fodret till kvällen och morgonen.

Nu var det ponnyns tur att få lite uppmärksamhet så jaghämtade upp honom, så fixade vi honom klar för en länk med kärran. I början av länken var han en liten tönt, rädd för precis allt (förutom bilar) och hade inte samma fart som tidigare. På hemvägen blev det dock mycket bättre och han travade på så gott som vanligt. Dock skall jag nog införskaffa en scheck dåhan idag igen tyngde ganska bra och se om det blir lättare efter det.

Då vi var hemma igen fick de lunchhö och vi fick en välförtjänt kaffepaus. Finns det något skönare än att komma in från en kall dag och mysa ner sig i soffan med en filt och en värmande kopp kaffe. Jag verkligen älskar det!

Imorgon får han vara ledig så ser vi vad vi hittar på på onsdag.
Ikväll är det Skuffis Gulis, jag vet bara inte om jag orkar åka till Ekenäs, är bokstavligen urvriden och vi har ju ändå julfesten på lördag.. Dessa livets stora beslut.. ;)


Stämning i FagerdalInga kommentarer:

Skicka en kommentar