onsdag 17 april 2013

Paranormal Activity

Åkte till stallet idag vid halv tretiden, tapper med stenhård, värkande käke. Då jag kom in i stallet stod Stormisen redan inne och Sandra mockade boxar. Glatt deklarerade hon att hon redan motionerat Stormisen, dessa vardagens änglar :)

Massören kom klockan tre och gav Stormis massage och laserbehandling. Hon sade att om hon inte sett honom skulle hon inte tro att det var samma häst, så som hans muskler hade ändrat. Nu tog han också emot behandlingen bättre och bara stod och halvsov under laserbehandlingen. Vi bestämde med massören att hon kommer ännu en gång, tisdag nästa vecka, och ger en sista behandling så att vi får honom helt i skick. Kul :)

Efter massören åkte vi till Karis och handlade och hämtade ut ett paket med ridbyxor. Jag hämtade upp Mr T medan Sandra fixade mat, och så åt vi fyra en middag bestående av hemgjorda hamburgare och sallad, mums. Efter maten var det glass och kaffe innan vi bänkade oss i soffan och svepte in oss i filtar för att se på Paranormal Activity 4. Filmen var egentligen rätt så dålig, den hade ingen egentlig handling. Det hände heller inte så mycket, och det som hände var nog lite uttjatat. Ettan var bra, tvåan sådär och trean redan ganska dålig, och fyran sämst.

Nu skall jag dyka ner bland täcken i älsklings famn och banna mig över min stenhårda inflammerade käke. Jag skall på jobb imorgon och hoppas verkligen det sker ett mirakel under natten så svullnaden och stelheten skulle släppa. Det vore ju verkligen en fördel att kunna prata med kunderna på jobbet imorgon..

4 kommentarer:

 1. hej.
  hur går det me tecknande? jag skulle kunna komma nån vecka in i agri market och söka dom? det är inge brått med dom!!/ Heidi

  SvaraRadera
 2. hej.
  hur går det me tecknande? jag skulle kunna komma nån vecka in i agri market och söka dom? det är inge brått med dom!!/ Heidi

  SvaraRadera
 3. Fick faktist sista bilden färdig igår:) Om du vill kan du gärna komma in nästa vecka, jobbar från 9-17 alla dagar förutom onsdagen :)

  SvaraRadera
 4. ok :) skall se hur jag hinner,har ganska mycket jobb. jag skriver här före jag dyker upp / Heidi

  SvaraRadera