fredag 29 mars 2013

There´s a first time for everything

Ojdå, nu ber jag om ursäkt för att här inte varit uppdatering på en tid, men på onsdagen hann jag inte, och igår somnade jag vid klockan 20.00..

Men på onsdagen red jag min första lektion någonsin med Stormisen. Jag red i lina med sadel och grimma, grimman på grund av att jag inte ville lägga bett i munnen på honom på en stund efter raspningen så att allt får lugna ner sig i lilla munnen.

Vi tränade lite på min sits, på halter och övergång till skritt, lite takt och bakdelsvändning, bara för att känna på det. Det positiva är att jag nu känner mig ganska så hemma på honom, något börjar komma tillbaka. Det jag måste träna lite på är att bli lite mera bestämd. Visst gör han som jag ber, men ibland tar det en tid och han kan ifrågasätta det, det vill jag ha bort. Men det kommer nog :)

För att få ner mina hälar, och för att de skall hållas nere, tränar vi med att det sitter en fluffig liten kaningunge på min tå, och den faller om jag höjer hälen. En gång föll den, men snabb som blixten som jag är fångade jag upp den ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar