måndag 24 juni 2013

Midsommaren som kom och gick

Helgen ja. Det var en lyckad helg på alla plan.

Vi började fixa på min transport som jag fick i födelsedagspresentav mina föräldrar. Det är en lite äldre transport som tjänat som trav-transport, och sorligt nog är den inte hållen i det allra bästa skicket. Men med lite kärlek och en händig Mr T så blir den nog fin.
Vi har ny trycktvättat den både utifrån och inifrån, skärt bort de gamla skalmlåsen och rivit bort säckväven (ärligt, VEM sätter säckväv på lastbryggan i en transport? Säckväv? ) som satt på lastbryggan. Den ser gensat mycket fräshare ut. Med ny gummimatta, ny färg och små detaljer blir den nog fin :)

Fredagskvällen firade vi tillsammans med Mr T's far och sällskap på Sandö, vi badade bastu, simmade och grillade. Vattnet i finska viken var svinkallt, men en kort simtur kan vi stoltsera med.

Lördagen och midsommardagen firades med den yngre generationer av Mr T' släkt och senare med midsommardans vid Kabböle Cafe'. Det var inte heller så illa.
Söndagen slappade vi, myste med kossorna och söndagsåkte båt till Tirmo.


Före tvätten, lägg märke till säckväven

Nyfikna damer feat. halvblodet Topi3 kommentarer:

  1. Säckväv?! Nej herregud, allamöjliga smarta idér får no folk ihop me sej oxå :D Undrar HUR bra det fungerat igentligen...

    SvaraRadera
  2. hahha=) snygg outfit du har=P

    SvaraRadera
  3. Midsommarmode ala Kabböle. We're sexy and we know it! ;D

    SvaraRadera