onsdag 12 juni 2013

Finaste blogghästen?

Funderade lite och kollade runt de vanliga bloggarna jag följer dagligen. Började fundera på vilken av storbloggarnas hästar jag tycker bäst om. Tidigare har jag alltid gillat DM-Ingrids ponny Claudia. Hon är så himla fin, och jag är lite av en sucker för welsh ponnyer.

Nu har jag dock en ny klar favorit, nämligen Tyras Landfried.
Jag gillade inte Lalle i början då han kom till Tyra, han var så "vanlig". Nejdå, jag gillade Joe. Nu då Lalle växt till sig och fått lite massa är han så otroligt snygg den hästen. Det att Tyra och Lalle gått så väldigt mycket framåt på en relativt kort tid och han hjälpt Tyra utväcklas som ryttare, ja det gör ju inte saken sämre.
Överlag är Tyras blogg en av mina favoritbloggar. Även om tyra gått långt och är på väg att bli en mäktig kvinna så är hon så normal och jordnära. Och mäktiga kvinnor, dem tycker jag vi skall heja på! :)

Har ni någon solklar favorit bland blogghästarna?


www.tyrashastar.se

3 kommentarer:

  1. Jag älskar Lalle, så himla snygg häst! (Var aldri någo stort fan av Dario faktist)

    SvaraRadera
  2. Nej jag gillar inte heller Dario :D

    SvaraRadera
  3. Finaste blogghäst? Uffe såklart, han är fin och kan Allt. Hoppa, dressyr, trava och skulle säkert ha en karriär som galopp och fälttävlanshäst då fart finns så det räcker och blir över och varför inte också gymkhana, han svänger ju bra. Ibland. Allt detta klarar inte något halvblod av. Just sayin'

    SvaraRadera