onsdag 5 juni 2013

Horseware & Lami Cell

Jag köpte ju för ett tag sedan ett nytt regntäcke från Horze som sorligt nog var lite för stort i bogen, även om jag köpte en storlek mindre än vanligt. Blev väldigt ledsen åt detta då hans gamla regntäcke läckte som ett såll, så jag tog mig i kragen och beställde ett Horseware Amigo Hero 6 Lite regntäcke. Hittade det på facebook's prylis för ett väldigt bra pris. Färgen är läckert mörklila, "fig" (fikon) och inte alls lika flickig i verkligheten som det såg ut på produktbilden, det är ju också ett plus. Jag har hört endast gott om Horsewares täcken och om detta nu visar sig vara bra tror jag att jag kommer uppdatera ponnyns täckesgarderob med några vintervarianter också.

Samma person hade också Lami Cell's produkter till salu, så jag passade på att köpa ett par fin/tävlingsskydd på samma gång då det varit aktuellt. Även dessa var det ett väldigt bra pris på. Skydden är ett par bruna Lami Cell Pro Elite och de känns väldigt bra.

Både täcket och skydden är helt nya och oanvända, alla lappar sitter fortfarande kvar. Är supernöjd med produkterna såhär långt, hoppas de håller sitt mått även i användningen.


Horseware Amigo Hero 6

Lami Cell Pro Elite

2 kommentarer:

  1. Amigos täcken lönar sig helt klart att köpa! :) Det finns massor av täcken av bra märken i gunssans loppis i sjundeå. lönar sig kanske att du kikar in där.??

    SvaraRadera
  2. Okej, tack för tipset :)

    SvaraRadera