tisdag 11 juni 2013

Catchig rubrik: denied.

Vilket skumligt väder det varit idag, jag var hundra på att det skulle börja regna vid typ 10 tillfällen, men nej då. Inget regn här inte.

Vi var lata och orkade inte lägga det nya järnet i dressyrsadeln idag, imorgon får vi bestämt ta oss i kragen och göra det. Som tur så är hoppsadeln bekväm, så det gick bra endå.

Han var ack så stel i början, det släppte dock efter en stund. Det är frustrerande att han skall vara så stel i början av ridpassen. Det går ju bra då man värmt upp ordentligt, men lite skulle han kunna komma emot.. Nåja, han är fin för mig ändå :)

Sandra red honom först, de tränade vanliga dressyrgrejer och lite övergångar och allt vad vi brukar hålla på med. Han var piggare än igår, Stormis är alltid lat nuförtiden men igår var han otrolig. Vi testade också att rida på d-bettet och det fungerade fint. Man får inte hans huvud att hållas helt stilla, men det fungerade lika bra som fullcheek-bettet.

Jag red en lektion efter att Sandra ridit, och är helt sisådär tillfredsställd med dagens ridning. Det känns nog bättre för varje gång och han lyssnar nog bättre och slappnar av. Det är en lång väg än, men varken jag eller hästen har brottom någonstans, vi kommer nog dit vi skall.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar