lördag 13 oktober 2012

Andra gången..

En kvinna, Anna, har tidigare varit i kontakt med Maria om att hon skulle vara intresserad av att prova Stormis, och vem blev gladare än jag? Klart att hon skulle få prova honom, det vore ju perfekt om någon ville rida honom under veckorna då Wilma inte har möjlighet att rida honom nu. Idag var Anna och prövred honom. Maria följde med med Janet.

Då vi gjorde honom klar var han lugn och fin, men direkt de kom ut på vägen upprepade sig gårdagen. Stormis brukar inte vara rädd för bilar, ibland kan han skygga lite, men inget extra. Idag var han rädd för allt. Bilar. Cyklar, you name it! Då Anna bad om trav svarade Stormis med att bocka. Kul! Så fortsatte han hela länken tillslut. Tur så klarade alla sig hem till stallet med äran i behåll. Trevlig ponny jag har -.-

Då de var tillbaka i stallet stod han som en ängel. Anna skrattade mest åt honom, och hon vill nog komma och rida honom fler gånger. Tur har hon balansen i skick och rätt inställning till Stormis' tokerier. En sak är ju säker, han kan inte bli värre!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar