måndag 30 juni 2014

Dimissionsfest

Hejj finisar!
Här sitter jag, blåslagen och öm men ack så nöjd med festen.
Som vanligt då mina fina vänner samlas blev det en sjudundrande fest med god mat, bra sällskap, fina presenter och flödande champagne. Eller nåt i den stilen ;)

Vi 16 började gästerna anlända och det skålades i Fresita. Detta förjdes av mat (rökt lax, mormors underbara smetanasill, köttbullar, nypotatis, pastasallad och massvis med färska uppskurna grönsaker och salladsost) och senare kaffe och kaka. Även om jag säger det själv så tycker jag att det var ett lyckat stående bord med god mat.

Efter detta bänkade alla sig vid sina respektive bord och festen kunde börja på allvar. Vi spelade flera olika spel, kastade boll, skrattade, pratade och sjöng en snapsvisa eller två.
Vädergudarna var också fullt på vår sida, så vi kunde sitta ute hela kvällen lång. Jag sökte mig i säng vid 03 tiden och vaknade fem timmar senare, i konstigt bra skick med tanke på kvällens bravader.
Blåslagen är jag över hela benet och vänstra sidan av ryggen, men så kan det gå då man kastar boll med crocs, marken tar slut under fötterna och man plötsligt finner sig själv med fötterna högst i grannens kornåker.. ;)

Jag fick massvis med fina presenter och är evigt tacksam och rörd. Dessa kommer upp i ett eget inlägg för sig själv.
Nu väntar en kvällstur och imorgon är jag ledig, då borde jag besöka Agrimarket för lite mylla- och kalkshopping och senare stallet för att pussa på mitt finfina långöra <3

De tre musketörerna


2 kommentarer: