fredag 7 december 2012

Snöstorm vs Hästägare: 0-1

Då jag körde iväg till stallet idag var det i snigelfart, oj vad det snöade! Och det snöar fortfarande i samma takt, imorgon får jag väl gräva mig en liten tunnel fram till bilen :) Fast jag klagar inte, let i snow, let it snow, let it snow!

Vi planerade igår med Maria att vi skulle ge oss ut i mörkret på en promenad med mor och son, och fan den som ger sig! Vi plockade rexlexer på oss själva och hästarna så vi nog mest påminnde om vandrande julgranar, och så gav vi oss ut i snöyran.

Stormis har ju varit på semester de senaste tre veckorna så jag var beredd på att han skulle kunna ställa till med rodeo, men han var lugn och fin. Enda gången som han blev rädd var då Janet reagerade på en lykta och på en kvinna som fyllde på fågelmat. Stormis psyke är lite svagt för grupptryck, och då mamma blev rädd så måste han också bli rädd, knasponny <3

Jag trodde också att han skulle reagera lite på att möta bilar i mörkret, men han orkade inte ens vifta på örat då de körde förbi :)
Vi klarade hem oss utan att frysa ihjäl (men svetten lackade nog i pannan) och utan att drunkna i snö, och Stormisen såg riktigt nöjd ut då han fick kvällshöet :)

Imorgon blir det longering, so long tills dess :)

2 kommentarer: