onsdag 18 december 2013

Roadtrip tur-retur Lappträsk

Vem kör 400 kilometer för att rida en häst och tömköra en annan?, Jo, Sandra i kvadrat! I arla morgonstund hoppade vi i bilen, styrde nosen österut och fann oss själva sittandes vid Ronys och Marias kaffebord två timmar senare. Syftet med resan var att tömköra Jolanda och rida Diana.

Då kaffet var drucket tassade vi upp till stallet och tog oss an uppgifterna.
Jolanda gick fint och förstod snabbt vad det var frågan om.
Diana har varit ganska stel så Sandra värmde upp henne länge och böjde henne mycket, så som man bör med en gammal häst. Från mitten av passet till slut gick hon fint och bar upp sig vackert. Med andra ord avr vi riktigt nöjda med dagen :)
Då hästarna var ute i hagen städade vi boxarna och fixade stallet innan vi parkerade oss vid kaffebordet igen en gång och värmde oss med en välförtjänt kopp innan vi styrde hemåt igen.

På hemvägen skulle vi göra en avstickare i Kyrkslätt för att äta, vi tappade bort oss en gång då vi skulle in i byn och två gånger då vi skulle ut.. Men hey, GPS's are for pussies ;)

Nu skall jag fixa på Lottas födelsedagspresent och läsa på morgondagens svintent innan jag pyser i säng, men riktigt glada tankar och förhoppningar :)


Sandra och Diana2 kommentarer:

  1. Ah... så vacker häst... blir alldeles hästsjuk nu... åh!!

    SvaraRadera