fredag 10 maj 2013

Chill promenad

Somrigt och fint väder har det varit idag senare på kvällen, och det var ju som gjort för en skön och lugn promenad med hästarna. Vi tassade ut med Pale och Stormisen och gick mycket i skogen. Båda hästarna var så lugna och fina och det var så skönt att bara nollställa huvudet och njuta av min fina häst, naturen och solen. Underbart.

Då vi återvände från promenaden tvättade vi Barbie och Pale. De skall båda på hopptävlingar imorgon, synd så är jag på jobb men sådant får man ta. Jag är med i tankarna ;)

En annan lite rolig grej är att matvraket Stormis börjat matvägra. För några dagar sedan började jag ge honom Equitop Gonex, ett tilläggsfoder som främjar lederna och borde leda till att hästen får mjukare rörelser. Grejen är att preparatet är gjort på bland annat en typ av mussla vilket leder till att det doftar lite fisk om det. Detta tycker nog inte Stormis om, utan ser mycket olycklig ut medan han sneglar ner i krubban. Han har nog ätit upp det mesta, men hoppas att han skulle börja acceptera smaken och lukten då Gonex borde vara ett högkvalitativt foder som rekommenderas av veterinärer och toppryttare runt om i världen. Men det får vi se :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar