torsdag 12 juni 2014

The end of an era

Hej alla!

Gårdagen flöt förbi i stallet och vi började fixa på hans hovar. Sorligt så har jag en så usel rygg som jag har, men babysteps. Det är dock inte det viktigaste idag, nej. Idag, om några timmar blir jag utexaminerad. Kaputt finito från Skuffis och Yrkeshögskolan Novia. Lite skrämmande, lite sentimentalt men också skönt.

Det har varit verkligen brokiga fyra år. Fyra av de bästa åren i mitt liv, men delar har också varit de värsta i mitt liv. Jag har träffat underbara människor och vänner för livet. Så mycket kärlek, värme och gemenskap. Visst, det är sentimentalt. Men all good things must come to an end, och som det sägs; This is just the beginning of the end. Eller nåt i den stilen.

Själva examenstillfället äger såklart rum i skolan, och senare ikväll är det festmiddag i Ekenäs som gäller tillsammans med våra lärare. På lördag fortsätter vi firandet med att dra till Popkalaset hela gänget, wihuu!

Nu måste jag lägga lite högre växel i och starta mot Lotta om några timmar. Ha en fin dag alla, det kommer jag att ha!


Senast jag blev färdig såg det ut såhär. Student, överlycklig hästägare efter ett år som fodervärd och hästen hemma för första gången. Detta är fem år sedan.. Good times!


2 kommentarer: